Hyvinvoinnin tekijät

Olemme kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan edelläkävijä. Toimimme julkisen sektorin luotettavana kumppanina ja tarjoamme palveluja myös yksityisille asiakkaille.

ISO 9001-sertifioitu laatujärjestelmä

Med Groupin toiminnoille on kesäkuussa 2014 myönnetty ISO 9001- laatusertifikaatti. Laatusertifikaatti on ulkopuolisen arvioijan myöntämä luotettava todistus siitä, että yrityksen toiminta on asiakaslähtöistä ja laatua kehitetään järjestelmällisesti sekä tavoitteiden mukaisesti osana yrityksen toimintaa. Sertifikaatti osoittaa, että Med Groupin palvelut, johtamisjärjestelmä ja työntekijöiden osaaminen vastaavat kansainvälisiä, kansallisia ja paikallisia vaatimuksia.

Potilaat ja päättäjät vaativat sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrityksiltä luotettavia ja laadukkaita palveluita. Toimintajärjestelmän ensisijainen tarkoitus on mahdollistaa palveluiden laadun järjestelmällinen ja jatkuva kehittäminen. Samalla palveluiden laatu tulee paremmin näkyväksi sekä henkilöstölle että asiakkaille. Sertifioitu johtamis- ja toimintajärjestelmä tukee jatkuvaa kehittymistä ja auttaa paremmin vastaamaan asiakkaiden odotuksiin. 

“Pyrimme kaikessa toiminnassamme palveluiden ensiluokkaiseen laatuun ja sekä erinomaiseen asiakaspalveluun. Olemme iloisia, että meille on myönnetty myös laatusertifikaatti osoituksena pitkäjänteisestä työstämme laadun kehittämiseksi. Olen varma siitä, että toimintajärjestelmän hyödyt näkyvät myös asiakkaillemme parempana palveluna”, kertoo Med Groupin hallituksen jäsen Kustaa Piha.