Hyvinvoinnin tekijät

Olemme kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan edelläkävijä. Toimimme julkisen sektorin luotettavana kumppanina ja tarjoamme palveluja myös yksityisille asiakkaille.

Arvot

Luottamus luo pohjan asiakkaidemme auttamiselle

Oikeanlaiset arvot ovat ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin parissa tehtävän työn perusta. Meillä Med Groupilla tärkein arvo on luottamus. Se näkyy kaikessa toiminnassamme, niin pienissä kuin suurissakin linjoissa.
 
Ilman luottamusta työmme on mahdotonta. Luottamus pitää arjen sujuvana, asiakkaamme tyytyväisenä ja työyhteisömme tiiviinä. Luottamus tekee meistä Med Groupin.
 
Rakennamme luottamusta joka päivä omalla toiminnallamme. Tunne siitä, että ambulanssi tulee tarvittaessa paikalle ja palvelu on korkeatasoista, perustuu luottamukselle. Se, että kehitysvammainen asiakkaamme pystyy osallistumaan yhteiskuntaan avustajansa avulla, perustuu luottamukselle.
 
Luottamus synnyttää koko yrityksemme toimintakulttuuriin turvallisen pohjavireen, joka näkyy asiakkaillemme sujuvampana arkena ja parempana palveluna. Teemme, mitä lupaamme. Teemme parhaamme. Pidämme huolta. Vuoden jokaisena päivänä.
 
”Heti ensimmäisestä puhelusta eteenpäin potilaalle täytyy luoda tunne, että koko henkilökunta ajattelee hänen parastaan.”
 
Lue lisää arvolähettiläidemme näkemyksiä luottamuksen merkityksestä osoitteessa arvonaluottamus.fi.