Hyvinvoinnin tekijät

Olemme kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan edelläkävijä. Toimimme julkisen sektorin luotettavana kumppanina ja tarjoamme palveluja myös yksityisille asiakkaille.

Lääkäriksi Med Groupiin

Med Group lääkäreiden tavoitteena on tarjota rehellistä, joustavaa ja yksilöllistä palvelua, motivoituneen henkilökunnan voimin.

Henkilökuntamme koostuu intohimoisesti uraansa suhtautuvista lääketieteen ammattilaisista ja päämäärätietoisista opiskelijoista, jotka työskentelevät päivystyspisteissä, sairaaloissa, terveyskeskuksissa, työterveyshuollossa ja yksityisvastaanotoilla joka puolella Suomea.

Toivotamme sinut tervetulleeksi osaksi henkilökuntaamme kokemuksesi, elämäntilanteesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Med Group –lääkärinä sinulla on mahdollisuus jatkuvaan kehitykseen monipuolisissa työympäristöissä.

Ammattitaitosi tueksi tarjoamme kokonaisvaltaisen perehdytyksen ja mahdollisuuden konsultoida puhelimitse kokenutta yleislääkäriä milloin tahansa työvuoron aikana. Panostamme työntekijöidemme kehittymiseen ja motivaatioon tarjoamalla koulutusta ja käytännönläheisiä kursseja henkilökohtaisen mielenkiinnon mukaisesti.

Meille on kunnia-asia seistä sanojemme takana – pidämme kiinni siitä, mitä lupaamme työntekijöillemme.

Hae töihin