Hoivapalvelut

Med Group tuottaa kotiin vietäviä hoivapalveluita, jotka lisäävät hyvinvointia ja tuovat apua arkeen. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että julkisen sektorin hoivapalveluntarjoajia.

Muut palvelut

Lastenhoito – helpotusta vanhempien arkeen

Med Group tarjoaa tilapäistä ja pitkäaikaista lastenhoitoapua eri-ikäisille lapsille, vauvoista kouluikäisiin. Palvelemme perheitä lapsen ehdoilla ja hänen parastaan ajatellen, yhteistyössä vanhempien kanssa.

Palvelumme on suunniteltu helpottamaan vanhempien arkea, työntekoa ja sairaan lapsen kotihoitoa. Henkilökuntamme koostuu kokeneista lastenhoidon ammattilaisista.

 

Henkilökohtainen avustaja välttämättömään avuntarpeeseen

Avustajapalvelut tarjoavat henkilökohtaista, välttämätöntä apua sitä tarvitseville.

Avustamme arjen sujuvuudessa päivittäisistä töistä vapaa-ajanviettoon, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kartoitamme ja suunnittelemme avun tarpeen ja sisällön aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Tarjoamme sujuvaa, asiantuntevaa ja joustavaa avustajapalvelua, sekä omaishoitajan sijaisuuksia, yhteistyössä kuntien kanssa. Yksiköistämme suurin on Helsingin kaupungin vammaispalveluiden henkilökohtaisen avustuspalveluiden yksikkö, jossa työskentelee n. 250 työntekijää.