Hoivapalvelut

Med Group tuottaa kotiin vietäviä hoivapalveluita, jotka lisäävät hyvinvointia ja tuovat apua arkeen. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että julkisen sektorin hoivapalveluntarjoajia.

Kotihoitopalvelut

Aitoja arjen kohtaamisia, tutussa ympäristössä

Med Groupin kotihoitopalveluiden tavoitteena on kohdata asiakas arjessa ja tukea jokapäiväisessä elämässä selviytymistä. Tarjoamme joko kertaluonteista tai säännöllisesti toistuvaa kotihoitoa, tarvittaessa vaikka vuorokauden ympäri.

Kotihoitomme perustuu asiakkaan tarpeisiin. Hoidon keskiössä on aina asiakkaan ja tarvittaessa myös hänen omaistensa kanssa laadittu hoito- ja palvelusuunnitelma, jota ammattitaitoinen hoivahenkilökuntamme toteuttaa.

 

Kotipalvelumme auttavat rutiineissa

Med Group on luotettava tuki ja apu arjessa. Kotipalvelumme hoitajat auttavat arkipäiväisissä rutiineissa peseytymisestä siivoamiseen ja ruoanvalmistuksesta kauppakäynteihin.

Kotirutiinien lisäksi hoitajamme tarjoavat seuraa ja virikkeitä ulkoiluun sekä harrastuksien parissa.

 

Kotisairaanhoitoa, turvallisesti sairaalan sijaan

Med Groupin kotisairaanhoito huolehtii asiakkaasta tutussa ympäristössä, niin äkillisissä kuin pitkäaikaisissakin sairastapauksissa. Ammattitaitoiset lähi- ja sairaanhoitajamme varmistavat turvallisen ja laadukkaan hoidon, joka minimoi sairaala- ja terveyskeskuskäynnit.

Kotona suoritettavia toimenpiteitä ovat esimerkiksi terveydentilan seuraaminen, verenpaineen mittaaminen, haavahoito, ommelten poisto, näytteenotto, lääkeinjektioiden antaminen, lääkehuolto, lääkityksen valvominen ja henkilökohtainen ohjaus.

 

Hyvää oloa kotihoidon lisäpalveluilla

Kotihoitotarjontaamme kuuluu myös asiakkaan hyvinvointia ja hyvää oloa tukevia palveluita jalkahoidoista kampaaja- ja parturipalveluihin, kätevästi asiakkaan kotioloissa.

 

Taloudellista tukea kotihoitoon

KELA myöntää eläkettä saavan hoitotukea, jonka tarkoitus on tukea pitkäaikaisesti sairaan tai vammaisen eläkkeensaajan selviytymistä jokapäiväisessä elämässä. Tukea voi hakea myös toimintakykyä ylläpitäviin hoitoihin ja kuntoutukseen.

Kotipalvelun kustannukset oikeuttavat kotitalousvähennyksiin, jotka kattavat 45% palvelun kustannuksista (enimmäismäärä 2000 euroa, omavastuu 100 euroa).

 

Tilaa ilmainen arviointikäynti numerosta 020 764 4450.

Hinnaston palveluistamme pääkaupunkiseudulla voit ladata oheisesta linkistä. Palveluhinnastot muualle Suomeen numerosta 020 764 4450.

Palveluhinnasto