Ensihoito

Med Group on ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluiden markkinajohtaja ja alan suurin toimija. Tuotamme ensihoitopalveluita julkisen sektorin luotettavana kumppanina koko Suomen alueella.

Ensihoito

Ensihoidon edelläkävijä

Med Group on ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluiden markkinajohtaja ja alan suurin toimija. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tuottaa ensihoitopalveluita julkisen sektorin luotettavana kumppanina koko Suomen alueella.

Hyvä ja tehokas ensihoito perustuu ammattitaitoon, oikea-aikaisuuteen ja jatkuvasti kehittyvään osaamiseen. Med Group on alan edelläkävijä ja vastuuasemassa ensihoidon toimintamallien kehittämisessä.

 

Tilaajan tarpeiden mukaista palvelua kaikissa tilanteissa

Med Groupilla on valmiudet palvella tilaajaa joustavasti ja poikkeuksellisen nopealla aikataululla. Varustamme ambulanssimme kunkin sairaanhoitopiirin kanssa sovitulla tavalla. Ensihoitajiemme osaaminen varmennetaan säännöllisesti sekä omien että sairaanhoitopiirien ohjeistusten mukaisesti.

Valtaosa toiminnastamme on kiireellistä ensihoitoa, jonka palvelutehtävät välittää hätäkeskus. Palvelemme myös kiireettömässä ensihoidossa ja potilassiirroissa ympäri Suomea.