Rajoitteet tai avuntarve

Jos tarvitset erityistä apua tai opastusta hammaslääkärillä asioimisessa, järjestämme sitä mielellämme. Teemme parhaamme, että hammaslääkärikäyntisi olisi mahdollisimman miellyttävä. Rajoitteet ja avuntarve on huomioitu meillä Med Groupilla hyvin.

Erityistarpeesi huomioiden

Haluamme ottaa huomioon henkilökohtaiset erityistarpeesi. Ota etukäteen yhteyttä meihin, mikäli tarvitset apua liikuntarajoitteisuuden tai muun tarpeesi vuoksi. Erityistarpeita voivat olla esimerkiksi:

Kun tiedämme tarpeesi etukäteen, voimme varautua auttamaan sinua ja tehdä hammaslääkärikäynnistä sinulle mahdollisimman vaivattoman ja miellyttävän. Huolehdimme sinun tai läheisesi hyvinvoinnista myös ennen varsinaista vastaanottokäyntiä ja sen jälkeen.

Voimme järjestää puolestasi taksin noutamaan vastaanotolle ja viemään sinut takaisin kotiin käynnin jälkeen. Kerro tarpeistasi, niin autamme sinua parhaamme mukaan.

Autamme mielellämme!

Laita viestiä lähimpään toimipisteeseen yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse, niin otamme sinuun yhteyttä. Mietitään yhdessä, miten voimme auttaa sinua parhaiten.

Rajoitteet tai avuntarve
4.29 (85.71%)
7 ääntä