Hammaslääkäripelko

Hammaslääkäripelko on todella yleinen vaiva. Pelon takia ei enää kannata lykätä hoitoon tuloa. Riittävä kivunlievitys, esilääkitys ja nukutus ovat saatavillasi eri toimenpiteisiin. Meillä hampaiden hoidossa otetaan aina huomioon asiakkaan toiveet, joten voit olla turvallisin mielin.

Hammaslääkäripelkoa ei tarvitse hävetä

Monet kokevat hammaslääkärikäynnin epämiellyttäväksi tai jopa pelottavaksi. Pelosta kärsivä välttää ajan varaamista, jolloin pelko voi jopa estää hammaslääkärikäynnit kokonaan.

Hammaslääkäripelko on voinut alkaa jo lapsena ja seurata vahvana aikuisikään saakka.
 Myönteisillä hoitokokemuksilla pelkoa voidaan kuitenkin lieventää ja siitä voi pikkuhiljaa päästä kokonaan eroon. Kerro pelostasi hammaslääkärille, sillä usein jo asiasta keskusteleminen vähentää pelkoa.

Kivuton hoito edesauttaa rentoutumista

Haluamme luoda potilaalle turvallisen ja kivuttoman hoitoympäristön. Puudutukset ja eri menetelmien, materiaalien sekä tekniikan kehittyminen on tehnyt hammashoidosta monelle jopa miellyttävää. Voimme auttaa kivun hallinnassa pintapuudutteilla, paikallispuudutteilla sekä esilääkityksellä, ja hoitotoimenpiteitä voidaan tehdä myös kevytnukutuksessa eli sedaatiossa sekä syvänukutuksessa eli yleisanestesiassa.

Hammashoito esilääkittynä

Rauhoittava esilääkitys auttaa monia hammastoimenpiteitä pelkääviä. Hammaslääkärisi kertoo sinulle esilääkkeen vaikutusajasta ja vaikutuksesta sinuun. Hän myös muistuttaa sinua siitä, että hoidon jälkeen jonkun läheisesi tulee saattaa sinut kotiin, etkä voi ajaa autoa lääkkeen vaikutuksen alaisena.

Hammashoito nukutuksessa

Silloin kun hammaslääkäripelko on hyvin voimakasta, voi ainoana mahdollisuutena olla hampaiden hoito sedaatiossa tai yleisanestesiassa. Kokenut anestesiologian erikoislääkäri ja sairaanhoitaja hoitavat nukutuksen ja huolehtivat turvallisuudestasi hoitojen aikana. Olet varmoissa käsissä, kun hoidamme hampaasi – vailla pelkoa.

Älä huolehdi, autamme hammaslääkäripelkosi kanssa!

Laita viestiä lähimpään toimipisteeseemme oheisella yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä. Mietitään yhdessä, miten voimme helpottaa sinun pelkoasi.

Hammaslääkäripelko
3.33 (66.67%)
15 ääntä