Turvaamme potilastyön jatkuvuuden vastaanotollasi

Yrittäjyys antaa paljon, mutta myös vaatii. Toimiala muuttuu ja muutosvauhti on nopeaa. Hammaslääkäriyrittäjällä on paljon vaihtoehtoja.

Saat keskittyä kliiniseen työhön

Keskeisemmäksi syyksi hammaslääkäriaseman myyntiin hammaslääkärit ovat kuvanneet sen, että se mahdollistaa keskittymisen potilastyöhön. Yrityksen pyörittämiseen liittyvä paperityö, henkilöstön asiat ja muu hallinto kuormittaa yrityksen kasvaessa ja vie aikaa pois potilailta ja omalta perheeltä.

Yrityksen myytyä hallinto siirtyy vaiheittain Med Groupille ja vapauttaa aikaa ja energiaa.

Mielipidettäsi kuunnellaan

Oman yrityksen myyminen ei aina ole helppoa. Vuosien kuluessa yritystoiminta niveltyy hammaslääkäriin niin taloudellisesti kuin henkilöidenkin kautta. Omasta lapsesta voi olla raskasta luopua ja luopumista voi joutua tekemään pitkäänkin.

Mielipiteesi on tärkeä myös kun olet luopunut omistajuudestasi. Sinulla on paljon ja pitkänä aikana kerättyä hiljaista tietoa. Auta meitä kehittämään Med Group Hammaslääkäreistä Suomen johtava hammaslääkäriketju!

Meistä sanottua

“Med Group valittiin sen vuoksi, että he erottautuivat edukseen ymmärtämällä syvällisesti kliinisen työn merkitystä ja keskittymällä korkeaan laatuun.”

Timo Närhi, Professori, EHL, Hyvinkää

 

“Oli hienoa, että pääsimme yhteistyöhön nimenomaan Med Groupin kanssa. Meillä oli myös muita vaihtoehtoja, mutta Med Group erottautui erityisesti käytännönläheisellä otteella ja sillä, että asiakkaat ovat aina etusijalla”

Petri Poutamo, HLL, Jyväskylä

 

Yhteydenottopyyntö

Täytä yhteenottolomake, niin otamme sinuun yhteyttä luottamuksellisesti!

Nimi *

Sähköposti *

Puhelin *


Kysymykset ja lisätiedot

Turvaamme potilastyön jatkuvuuden vastaanotollasi
4.75 (95%)
4 ääntä