Hyviä hammaslääkärikokemuksia

Kokemus, ammattitaito ja edelläkävijän osaaminen mahdollistavat miellyttävän hammaslääkärikokemuksen herkimmillekin asiakkaille.

Med Groupin yksityiset hammaslääkärikeskukset tarjoavat kaikkia suun terveyteen liittyviä palveluita turvallisesti ja luotettavasti.  Med Group Hammaslääkäreiden ensiluokkainen palvelu perustuu asiakkaan henkilökohtaisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Kuuntelemme, kartoitamme tilanteen ja teemme yksilöllisen hoitosuunnitelman, joka palvelee juuri sinua.

Jatkuva ja ennaltaehkäisevä hoito on paras keino ylläpitää suun terveyttä, ja välttyä vakavilta ongelmilta ja vaativilta toimenpiteiltä. Suun terveys on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edellytys ja sen laiminlyöminen voi johtaa monenlaisiin terveysongelmiin.

Med Group Hammaslääkärit pitää huolen siitä, että saat asiantuntevaa hoitoa oikeaan aikaan, tilanteen ja tarpeen mukaan.


Med Group on suomalainen terveydenhuoltoalan yritys

Toimimme koko Suomen alueella. Med Groupin päätoimialat ovat lääkäripalvelut, hoiva- ja sosiaalipalveluthammaslääkäripalvelut sekä ensihoito.

Med Group toimii valtakunnallisesti julkisen sektorin kumppanina. Toimimme vastuullisesti ja arvojemme mukaisesti. Asiakkaat vaihtelevat pienistä kunnista aina suurimpiin saakka. Palveluvalikoimamme on monipuolinen. Viime vuosina olemme kasvaneet erityisesti sosiaalihuollon palveluiden parissa. Työllistämme nykyisin noin 1200 suomalaista työntekijää. Vuonna 2015 Med Group -konsernin liikevaihto oli yli 50 milj. euroa. Maksamme veromme Suomeen.

Tavoitteenamme on parantaa suomalaisen terveydenhuoltoalan palveluiden laatua, tehokkuutta ja toimivuutta yhteistyössä julkisen sektorin kanssa. Autamme osaltamme varmistamaan, että oikeudenmukaiset ja tasa-arvoiset hoitomahdollisuudet ovat kaikkien ulottuvilla.

Muut Med Groupin palvelusivut

Hyviä hammaslääkärikokemuksia
3.09 (61.82%)
11 ääntä