Hampaiden valkaisu

Haaveiletko valkoisemmasta ja säihkyvämmästä hymystä? Turvallisen ja kauniin valkaisun saat ammattitaitoisen suuhygienistimme tekemänä vastaanotoiltamme.

Valkaisu sopii pääsääntöisesti kaikille täysi-ikäisille tervesuisille naisille, miehille, nuorille ja senioreille. Valkaisua ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Ennen valkaisua tulee varmistaa, että suu on terve eikä valkaisulle ole estettä. Jos viime hammaslääkärikäynnistäsi on vierähtänyt aikaa, kannattaa ennen valkaisua käydä hammastarkastuksessa. Hammaslääkäri ohjaa sinut tarvittaessa vielä suuhygienistille hampaiden puhdistusta varten.

 

Valkaisumenetelmä valitaan yksilöllisesti

Valkaisumenetelmän valintaan vaikuttavat hampaiden sävy ja kunto, elintapasi sekä toiveet valkaisun tehon suhteen. Varaa aika valkaisusuunnitteluun, jossa suuhygienistimme auttavat valitsemaan juuri Sinun hampaillesi sopivimman menetelmän.  Käytämme ainoastaan ammattilaisille tarkoitettuja valkaisumenetelmiä, jotka ovat turvallisia hampaistolle.

Hampaiden vastaanottovalkaisu

Hampaiden vastaanottovalkaisu on nopea tapa saada valkoiset ja kauniit hampaat. Valkaisu suoritetaan suuhygienistin toimesta vastaanotolla. Valkaisu tehdään vetyperoksidilla, joka poistaa värjäytymiä hampaan sisältä. Toivotun värisävyn saamiseksi valkaisu voidaan joutua suorittamaan useita kertoja. Tämä riippuu hampaidesi yksilöllisistä ominaisuuksista sekä lähtösävyn ja toivotun värisävyn erosta riippuen toivotun värisävyn.  Hoitoon tulee varata aikaa noin 1h 30min.

Hinta 295€

 

Kotivalkaisu (sis. yksilölliset valkaisulusikat ja valkaisuaineen)

Kotivalkaisu sopii hyvin yksilölliseen hampaiden valkaisuun ja valkaisun ylläpitämiseen. Valkaisutulokseen voit itse vaikuttaa. Valkaisuaine sisältää vetyperoksidia, joka poistaa värjäytymiä hampaan sisältä. Valkaisuaineen voi valita päivä- tai yökäyttöön. Valkaisuainetta voi ostaa lisää suuhygienistin vastaanotolta. Kotivalkaisulusikat tehdään yksilöllisesti suuhygienistin vastaanotolla. Valkaisulusikat eivät ole kertakäyttöisiä vaan niitä voi käyttää useamman kerran suuhygienistin suosituksen mukaan.

Hinta 245€ (sisältää kaksi hoitokäyntiä, kotivalkaisulusikat ja valkaisuaineen)

 

Kysy lisää hampaiden valkaisusta asiakaspalvelustamme numerosta  09 7597 7356. 

 

Kauniin ja terveen valkeat hampaat saat hampaiden valkaisulla.

Onko hampaiden valkaisu turvallista? Sattuuko se?

Valkaisu on oikein tehtynä turvallinen toimenpide. Siinä poistetaan kemiallisesti hampaan kiilteestä ja hammasluusta värjäytymiä ja tummentumia. Käytettävät aineet ovat kliinisesti testattuja eivätkä ne vahingoita hammasta. Hampaiden valkaisu on kivuton, mutta haittavaikutuksena voi esiintyä hetkellistä vihlontaa korkeintaan muutaman päivän ajan.

Kuinka valkaisutulosta ylläpidetään?

  • Vältä värjääviä ruoka-aineita (kuten kahvia, teetä ja voimakkaan värisiä mausteita) 1-2 vuorokautta valkaisun jälkeen
  • Vältä tupakointia
  • Käytä suuhygienistisi suosittelemia suunhoidon välineitä ja aineita
  • Käy säännöllisesti hammastarkastuksessa ja hampaiden puhdistuksessa
  • Pyydä suuhygienistisi/hammaslääkärisi suositus valkaisun ylläpitoon

Lisätietoa valkaisusta saat suuhygienistiltäsi.

Varaa aika maksuttomaan valkaisusuunnitteluun!

Soittamalla numeroon 09 7597 7356    tai kätevästi netissä