Osoite

Puijonkatu 35 (2.krs), 70100 Kuopio

Sähköposti

kuopio@medgroup.fi

Ajanvaraus


Varaa aika puhelimitse
017 264 4600


Hellää hammashoitoa Kuopion keskustassa

Puijon Hammas tarjoaa lähes kaiken tarvitsemasi hammashoidon perushoidosta suukirurgiaan. Meillä on yli 20 vuoden kokemus esteettisestä hammashoidosta, keinojuurien asentamisesta sekä proteesien teosta.  Olemme erikoistuneet palveluihin ja menetelmiin, joiden avulla hammashoidosta tehdään mahdollisimman miellyttävää – ilman kipua ja pelkoa!

Olemme palvelleet asiakkaitamme Kuopiossa jo vuodesta 1986. Toimipisteemme sijaitsee Kuopion keskustassa. Nykyisissä tiloissa olemme olleet vuodesta 1993. Pysäköintitilaa löydät Puijonkatu 29:n pysäköintihallista tai Toriparkista. Myös Suokadun parkkialueella saattaa olla vapaita paikkoja.

Kysy lisää ilmaisesta suunnittelukäynnistä proteettisiin ja esteettisiin hoitoihin.

Myös KalPan liigapelaajat luottavat meidän palveluihimme!

Arvioi sisältö!

Hammaslääkärit

Jussi Toskala
Kliinisen hammashoidon erikoishammaslääkäri

Varaa aika Jussille
» tarkastus
» särky
» lohkeama
» paikkaus

“Olen toiminut hammaslääkärinä Puijon Hampaassa jo yli 25 vuoden ajan. Protetiikan erikoishammaslääkärinä olen tehnyt erilaisia proteeseja, implantteja ja esteettistä hammashoitoa yli 20 vuoden ajan. Teen lisäksi kaikenlaisia hammashoitoja pelkääville potilaille yhdessä anestesialääkärin kanssa. Tavoitteenani on aina tyytyväinen ja hammaslääkäriinsä luottava potilas ja tähän auttaa se, että suunnittelemme potilaan kanssa yhdessä kaiken hoidon ja käymme läpi myös niihin liittyvät kustannukset.”

Elena Toskala
Hammaslääkäri

Varaa aika Elenalle
» tarkastus
» särky
» lohkeama
» paikkaus

“Olen Kuopion yliopiston pitkän linjan kasvatteja. Valmistuin ensin ravitsemusterapeutiksi ja innostuin sen jälkeen opiskelemaan vielä hammaslääkäriksi. Valmistumiseni jälkeen, n. 20 vuotta sitten, toimin ensin Kuopion yliopiston hammasklinikalla opettajana. Sittemmin olen ollut yksityishammaslääkärinä. Perushammashoidon ohella hoidan paljon pelkopotilaita. Vahvuuksikseni näenkin erityisesti helläkätisyyden, rauhallisuuden sekä empaattisuuden. Mielestäni paras palaute työstäni on pelkopotilaan luottamuksen saavuttaminen.”

Juha Berg
Hammaslääkäri

Varaa aika Juhalle
» tarkastus
» särky
» lohkeama
» paikkaus

“Valmistuin Kuopiosta 1980. Olen työskennellyt terveyskeskushammaslääkärinä mm. Kuopiossa ja Riistavedellä hoitaen kuntalaisia vauvasta vaariin. Vuodesta 2010 lähtien olen toiminut Kuopiossa yksityisvastaanotoilla ja teen monipuolista perushammashoitoa pitkällä kokemuksella. Minulle on tärkeää rauhallinen ja potilaan huomioonottava ilmapiiri, sekä tyytyväinen asiakas.”

Lauri Tuuliainen
Hammaslääkäri

Varaa aika Laurille
» tarkastus
» särky
» lohkeama
» paikkaus

“Teen laaja-alaisesti perushoitoa. Sydäntäni lähellä on pelkopotilaiden hoito ja tavoitteenani on tyytyväinen asiakas, jonka on helppo palata vastaanotolleni miellyttävän hammashoitokokemuksen jälkeen.”

Päivi Björklund
Suuhygienisti

Varaa aika Päiville
» hammaskiven poisto
» hampaiden valkaisu

“Sydäntäni lähellä on erityisesti suun terveyden edistäminen ja neuvon mielelläni jokaiselle sopivimmat suunhoitotuotteet ja välineet omahoitoon. Hammashoitoalalla olen ollut parin vuosikymmenen ajan, ensin hammashoitajana ja vuodesta 2010 suuhygienistinä. Tehtäviini kuuluu tutkimusten ja rtg-kuvauksien lisäksi ennaltaehkäisevää hoitoa, hammaskiven ja värjäytymien poistoa sekä hammaskorujen kiinnitykset ja valkaisut. Otan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti huomioon ystävällisellä ja positiivisella asenteella.”

Katariina Filander
Suuhygienisti

Varaa aika Katariinalle
» hammaskiven poisto
» hampaiden valkaisu

“Valmistuin suuhygienistiksi Kuopion Terveydenhuolto-oppilaitoksesta vuonna 1994. Valmistuttuani olen työskennellyt yksityissektorilla ja terveyskeskuksissa Helsingissä, Kuopiossa, Joensuun alueella sekä Pohjois-Karjalan Keskussairaalan hammas- ja suusairauksien klinikalla sekä myös Iso-Britanniassa. Monipuolisen työkokemukseni ansiosta pystyn hoitamaan asiakkaitani kokonaisvaltaisesti. Työnkuvaani kuuluvat mm. suun- ja hampaiston tutkimukset, ennaltaehkäisevä hoito, ien- ja kiinnityskudossairauksien ennaltaehkäisy ja hoito, suun ja hampaiston erilaiset puhdistukset ja valkaisut sekä lohkeamien korjaukset. Rakastan työtäni, tykkään työskennellä erilaisten ihmisten parissa. Mielestäni on tärkeää huomioida jokainen asiakas yksilönä, saada luotua jokaiselle asiakkaalle yksilöllinen, juuri hänelle sopiva hoitokokonaisuus ja rakennettua vahva luottamussuhde asiakkaan kanssa.”

Taru Kokkonen
Suuhygienisti

Tarulle voit varata ajan puhelimitse

“Olen valmistunut suuhygienistiksi Kuopion terveydenhuolto-oppilaitoksesta vuonna 1996. Valmistuttuani työskentelin yksityisvastaanotolla Tampereella. Puijon Hampaassa aloitin vuonna 2005. Työnkuvaani kuuluu sekä hammashoitajan että suuhygienistin tehtäviä.”

Auli Husso
Hammashoitaja

Merja Kallionsivu
Toimistosihteeri, hammashoitaja

Iina Mentula
Suuhygienisti, toimistoapulainen

“Olen työskennellyt hammashoidon parissa viitisen vuotta, niin yksityissektorilla kuin terveyskeskuksissa. Vuonna 2015 valmistuin suuhygienistiksi Savonia-ammattikorkeakoulusta Kuopiosta. Lisäksi minulla on hammashoitajan koulutus. Olen työskennellyt Puijon Hampaassa helmikuusta 2013 alkaen. Työnkuvaani kuuluvat suuhygienistin ja hammashoitajan työtehtävät sekä toimistotyö ja ajanvaraus. Potilastyössä pidän tärkeänä potilaan henkilökohtaista kohtaamista, positiivisen ja luottamuksellisen hoitokäynnin saavuttamiseksi. Ennaltaehkäisevä hoitotyö sekä yksilöllinen omahoito-ohjaus ovat lähellä sydäntäni.”

Mia Toskala
Toimistoapulainen

Jaana Rask
Potilasasiamies