Hammaskirurgia

Suun ja leuan alueen pienet leikkaukset voidaan tehdä vaivattomasti päiväkirurgisina toimenpiteinä. Kivunlievityksestä huolehditaan ja toipumisajat ovat lyhyitä.

Suu- ja leukakirurgian toimenpiteet päiväkirurgisesti

Suu- ja leukakirurgia tarkoittaa purentaelimen ja siihen liittyvien kudosten sairauksien ja tapaturmien diagnostiikkaa sekä niiden kirurgista hoitoa. Suu- ja leukakirurgian palveluita saat lähes kaikilta vastaanotoiltamme.

Hoidamme päiväkirurgisina toimenpiteinä muun muassa:

Hammaskirurgisista toimenpiteistä toipuminen on nopeaa

Lyhythoitoiset hammaskirurgian toimenpiteet tehdään yleensä paikallispuudutuksessa, mutta asiakkaan halutessa ne voidaan tehdä myös esilääkityksessä tai nukutuksessa. Toipumisajat kirurgisista toimenpiteistä ovat lyhyitä, ja asiakas voi kotiutua jo samana päivänä.

Laser hoitaa tarkasti ja hellästi

Limakalvokirurgiassa laser mahdollistaa sairaan limakalvon tarkan poistamisen ilman syvempien kudoskerrosten vaurioitumista. Laserilla liikakasvut voidaan poistaa ilman haitallista arpikudosmuodostusta.

Vaivaavat viisaudenhampaat on usein järkevintä poistaa

Viisaudenhammas voi alkaa vaivata jo ennen puhkeamista tai puhkeamisen jälkeen. Osittain puhjennutta viisaudenhammasta ympäröivä kudos tulehtuu helposti. Ongelmana voivat myös olla viisaudenhampaan aiheuttamat purentaongelmat. Näissä tilanteissa viisaudenhampaan poistoon usein paras ratkaisu.

Hammaskirurgia
3.1 (62%)
10 ääntä

Vaivaa hampaissa?

Varaa aika hammaslääkärille soittamalla 09 7597 7356 tai kätevästi netistä.