Hyvinvoinnin tekijät

Olemme kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan edelläkävijä. Toimimme julkisen sektorin luotettavana kumppanina ja tarjoamme palveluja myös yksityisille asiakkaille.

Ajankohtaista

Lapinjärvi aloittaa kotihoidon etälääkärikokeilun

Maaliskuussa aloitettavan kokeilun tavoitteena on vähentää ikäihmisten toistuvia päivystyskäyntejä ja mahdollistaa ihmislähtöinen hoitaminen kotona.

Karhulan Sairauskassa huolehtii jäseniensä hampaiden kunnosta ennaltaehkäisevästi

Kotkan alueella sairaus- ja vakuutuskassatoiminta on virkeää ja monipuolisesti jäsenten ja heidän perheidensä terveyttä edistävää. Karhulan Sairauskassa on kehittänyt yhteistyössä Med Groupin kanssa suun terveyttä edistäviä toimintamuotoja.

 

Med Group nousee kotiin vietävien palvelujen kärkijoukkoon ostamalla Cityworkin hoivaliiketoiminnan

Med Group saa kaupassa Citywork SOTE-palvelut Oy:n liiketoiminnan, jonka liikevaihto on 15 miljoonaa euroa. Näin Med Groupista tulee Suomen suurin kotiin vietävien palvelujen tarjoaja. Laadukkaat palvelut tukevat vammaisten ja vanhusten turvallista asumista omassa kodissa mahdollisimman pitkään.

Ketjuosaaja Anders Gylling vetämään Med Groupin hammaslääkäriliiketoimintaa

KTM Anders Gylling on valittu liiketoimintajohtajaksi Med Group Hammaslääkäreihin. Gylling on työskennellyt koko työuransa vähittäiskaupassa, josta viimeiset kymmenen vuotta Top-Toy - yrityksessä (konseptit BR-Lelut ja Toys ”R” US) Suomen ja Islannin maajohtajana. Ennen Top Toyta Gylling on työskennellyt ulkomailla mm. Lidl:n palveluksessa.

Yhteiskuntavastuuta ja joulun henkeä yhteistuumin – Med Group tukee Iceheartsin toimintaa joululahjoituksella

Yksityinen sosiaali- ja terveysalan kasvuyhtiö Med Group päätti henkilöstön joulumuistamisen sijaan tukea erityisen tuen tarpeessa olevien lasten ja nuorten harrastustoimintaa pyörittävää Iceheartsia. Sekä Med Groupia että Iceheartsia yhdistää huoli yhteiskunnan heikompien selviämisestä ja halu tukea näitä erityisryhmiä vastuullisesti ja ammattimaisesti.