Takaamme, että kotihoito säilyy ja kehittyy kunnassasi

HILLA Kotihoito 2.0™ on kustannustehokas kotihoidon kokonaisratkaisu. Uudistetun toimintamallimme ansiosta säästät kuntasi kotihoidon kustannuksia jopa 100 000 euroa vuodessa tai voit tarjota vanhuksille nykyistä parempaa palvelua.

 

Miten sote-uudistus muuttaa kotihoitoa?

Pian maakunta alkaa ohjata kuntasi kotihoitoa niin, että pitkäaikaisia palveluja tarvitsevat asiakkaat valitsevat haluamansa palveluntuottajat itse. Maksuksi he voivat käyttää maakunnan tarjoamaa henkilökohtaista budjettia tai asiakasseteliä. Kunnassasi on oltava palveluita tarjolla, jotta asiakkaalla on todellisia vaihtoehtoja.

 

Miksi kuntasi kannattaa vaikuttaa kotihoitoon juuri nyt?

Kotihoidon kehityshankkeet kannattaa käynnistää heti, jotta ne ovat kunnossa jo hyvissä ajoin ennen sote-uudistusta. Näin kuntasi säilyy elinvoimaisena ja houkuttelevana asuinpaikkana myös uudistuksen jälkeen. Jatkossa kuntasi ei voi vaikuttaa kotihoitoon, vaan sitä säädellään maakunnissa.

 

Miksi Med Group on sopiva kumppani kotihoidon kehitystyöhön?

Med Groupilla on monipuolista osaamista sekä sosiaali- että terveydenhuollosta. Olemme Lapinjärven kunnan kumppani HILLA kotihoidossa. Yhtiö on sosiaali- ja terveysministeriön kärkihankkeeseen valittu tuottajakumppani.